İnsan vücudunun bazı bölgeleri doğası gereği tüylenmeye oldukça müsaittir. Genetik faktörlerin etkisiyle kişiden kişiye vücutta çıkan tüy miktarları değişebilmektedir. Fakat insan vücudunda çıkan tüy miktarı ne olursa olsun İzmir epilasyon merkezleri sayesinde istenmeyen tüylerden kesin olarak kurtulmak mümkündür. Epilasyon merkezlerinde hijyen kurallarına büyük önem verilmektedir. Özellikle pandemi sürecinde olunduğu için, kullanılan aletlerin ve ortak kullanım alanlarının dezenfekte işlemleri büyük titizlikle yapılmaktadır.


Özel Novar Poliklinikleri ilk şubesi ile 2004 yılında hizmet vermeye başlamış olup, devamlı gelişme ve hizmet verme ile bütünleşmiş dinamizmi sayesinde büyümeye devam etmiş, şu an 5 şubesi ile İzmir’de sektörün öncü kuruluşu ve markası olmuştur.


Epilasyon Kaç Seans Sürer?

İzmirliler, epilasyon yönteminin kaç seansta başarıya ulaşacağını merak etmektedir. Epilasyon sırasında kaç seans uygulanacağını insanın vücut yapısı, ten rengi, hormon durumu ve kıl kökleri belirlemektedir. Bu nedenle standart bir seans sayısı yoktur. Fakat bilinen gerçek şudur ki ilk seansın ardından istenmeyen tüylerde gözle görülür bir azalmak meydana gelmektedir. Seans sayısı arttıkça tüyler tamamen yok olmaktadır. Beyaz tenlilerde 4 ila 6 seans, esmer tenlilerde ise 6 ila 8 seanslık epilasyon uygulamasının ardından kesin başarı elde edilmektedir. izmir lazer epilasyon merkezleri seansları paketler halinde uygulayabilmektedir. Bu nedenle güzellik merkezlerinden hizmet alınırken, seansları toplu olarak almak ekonomik açıdan karlı olacaktır.

https://novarpoliklinik.com/lazer-epilasyon/